POPRIČAJMO O RJEŠENJIMA

Upozorenje: ako očekujete brze i lagane recepte do uspjeha u bilo čemu, recepte u tri, pet ili sedam koraka za samo tjedan dana, ovo nije za vas. Nisu bez razloga Highway to Hell, a Stairway to Heaven.

Ivana Rumac

UPRAVLJANJE KOMPETENCIJAMA

ili

koje organizacijske kompetencije naša organizacija mora imati da bi stvorila proizvode i usluge koji rezultiraju time da kupci kupuju od nas umjesto od konkurencije i koje kompetencije trebaju imati naši zaposlenici kako bi naša organizacija mogla razumjeti i odgovoriti na kratkoročne i dugoročne zahtjeve tržišta?

Pročitaj više...

Ivana Rumac

UČIM DOK RADIM I RADIM DOK UČIM

Prije par godina u tvrtki u kojoj sam radila pojavila se potreba za kolektivnim pregovaranjem. Bila sam logičan izbor za ulogu predstavnika poslodavca, budući da sam imala potrebne predispozicije i kompetencije. No, ipak sam zamolila svog mentora, koji je u tom pogledu imao puno više utakmica u nogama, da podijeli sa mnom neke najvažnije lekcije iz vlastita iskustva. Kako se sve trebalo odigrati u vrlo kratkom vremenu i vrlo sažetom obimu, nakon desetak minuta zastao je s pričom i rekao: kada bi bar postojalo nešto da se spojiš na moj mozak i jednostavno preuzmeš moja iskustva koja su ti potrebna.

Pročitaj više...

Ivana Rumac

NEMOJTE MOTIVIRATI ZAPOSLENIKE. UČINITE IH ODGOVORNIMA

Osjećate da bi zaposlenici u organizaciji mogli biti proaktivniji i preuzimati više odgovornosti? Uvjereni ste da je odgovornost organizacije neprestano motiviranje zaposlenika i briga o njima i njihovome zadovoljstvu kako bi bili angažiraniji i produktivniji?

 

Izvrsno! Onda se nemojte više igrati roditelja i djece.

 

Pročitaj više...

© RUMAC SOLUTIONS 2021. SVA PRAVA PRIDRŽANA.