UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem internetske stranice www.rumac-solutions.hr, prihvaćate ove Uvjete korištenja. Ako ih ne prihvaćate, molimo vas da ne koristite ovu internetsku stranicu i odmah ju napustite.

 

Pravna odgovornost

 

Pregledavanjem ove Internet stranice pristajete ju koristiti u skladu sa važećim zakonima.

Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati, ali ne i mijenjati sadržaj na ovoj internet stranici, pod uvjetom da ga koristite u informativne i nekomercijalne svrhe.

Korištenjem i pregledavanjem ove internet stranice suglasni ste s našim korištenjem vaših osobnih podataka u skladu s našim Pravilima o privatnosti.

Ako to ovim Uvjetima nije izričito predviđeno, nemate pravo koristiti ime „RUMAC SOLUTIONS“ ni logotip „RUMAC SOLUTIONS“ koji se pojavljuje na našoj internet stranici u priopćenjima za javnost, reklamama ili na drugim marketinškim materijalima bez obzira da li su u pisanoj, elektronskoj ili nekoj drugoj formi, osim ako nemate pisanu dozvolu predstavnika RUMAC SOLUTIONS d.o.o.

 

Izjava i ograničenje odgovornosti

 

Informacije i materijali na ovoj web stranici nisu namijenjeni kao isključiva osnova za odluke koje mogu utjecati na vas ili vaše poslovanje. Prije donošenja bilo kakve odluke ili poduzimanja bilo kakvih radnji koje mogu utjecati na vaše poslovanje, svakako zatražite savjet kvalificiranog konzultanta.

Informacije koje sadrži ova internet stranica dane su takve kakve jesu, a RUMAC SOLUTIONS se ograđuje od svih neizravnih jamstava, uključujući, bez ograničenja, jamstva koja se odnose na isplativost, primjerenost određenoj svrsi i kompatibilnost.

Navedene izjave i ograničenja odgovornosti vrijede u najvećoj mjeri dozvoljenoj zakonom, bilo da je riječ o obveznim odnosima, zakonskim odredbama ili odštetnim zahtjevima, uključujući ali ne ograničavajući se na nemar, ili drugim osnovama.

 

Ostalo

 

Ako je neki od navedenih Uvjeta korištenja nevažeći ili neprimjenjiv u nekoj nadležnosti, onda će se on u toj nadležnosti ponovo protumačiti tako da se u najvećoj mogućoj mjeri ostvari njegova namjera, a ostali uvjeti će biti u potpunosti važeći i primjenljivi, dok će ovi Uvjeti korištenja i dalje u cijelosti biti važeći i primjenljivi u svim ostalim nadležnostima.

Imamo pravo u svakom trenutku izmijeniti Uvjete korištenja, a izmjene objavljujemo na poveznici Uvjeti korištenja na ovoj internet stranici. Svaka izmjena postaje važeća od trenutka objavljivanja, osim ako nije drukčije navedeno. Vaša je odgovornost da se, pregledavajući ovu stranicu, upoznate sa svim eventualnim izmjenama Uvjeta korištenja. Daljnje korištenje ovih web stranica nakon izmjene Uvjeta korištenja smatramo kao prihvaćanje izmjena Uvjeta korištenja.

 

 

© RUMAC SOLUTIONS 2021. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

UVJETI KORIŠTENJA